HOME  |  OVER ONS  |  WERKWIJZE  |  CONTACT  |  RECENSIES  |  TROUWEN IN ITALIË
Jullie bijzondere band...
...vast te leggen is de essentie van mijn werk als jullie bruidsfotograaf. Ongedwongen, spontaan en authentiek.
VERTROUWD ADRES
Werkwijze |

De juiste fotograaf
Om een bruidspaar op hun best te kunnen fotograferen moet ik als fotograaf weten wie ze zijn. Authentieke en ongedwongen foto's krijg je als er vertrouwen is en als de sfeer prettig is. Vind een professional die interesse in jullie heeft, die vragen stelt en jullie een goed gevoel geeft. Hij moet jullie als eenheid zien en jullie op die manier ook kunnen vastleggen. Ga daarnaast ook op zoek naar iets unieks dat echt bij jullie past. Iets persoonlijks wat jullie kunnen gebruiken tijdens de bruidsshoot. Zo krijg je niet alleen mooie foto's, maar ademen ze ook jullie persoonlijkheid en eigen gevoel uit.

Ontmoeting
Mijn bruidsparen leer ik graag beter kennen. Het eerste contact is vaak via mail en videochat en daarnaast ontmoet ik ze "live". De setting moet goed zijn en daarom spreek ik graag af in een gezellig, maar rustig lounge café en soms zelfs bij het paar thuis. Hoe prettiger je jezelf voelt des te beter. Alles moet een persoonlijke belevenis zijn. Ook het vinden van een trouwfotograaf is een deel van de voorpret.

Tijd
Bepaal bij het samenstellen van jullie dagprogramma waar jullie fotoverhaal begint en waar het eindigt. Veel bruidsparen boeken mij voor 6-8 uur. Van het voorbereiden tot aan het aansnijden van de bruidstaart begeleid ik jullie. Je hebt dan een ruime keus aan prachtige foto's om jullie verhaal te kunnen vertellen.

Aanwezig
Als fotograaf wil ik zo min mogelijk de aandacht trekken. Zo kan ik de sfeer het beste weergeven in de foto's. Ik draag kleding waarin ik mij het prettigst voel en minder opval.

Het moment
Het overgrote deel van de bruidsparen wil vóór de ceremonie de bruidsreportage op locatie maken. Beslis of jullie de ringen dán al willen dragen of bewaren jullie het moment voor de ceremonie. De zus of beste vriendin van de bruid vraag ik meestal mee. Ze kan de visagie nog even bijwerken als dat nodig of op een andere manier assisteren. Haar aanwezigheid is prettig en creëert betrokkenheid. Vaak willen er meer mensen mee, maar grotere groepen mensen leidt af en werkt niet prettig.

Voorkeur
Bij voorkeur fotografeer ik met natuurlijk licht. Als de weersomstandigheden dit ook maar enigszins toelaten gaan we dus naar buiten. Denk als bruidspaar echter ook goed na over plan B voor het geval er iets minder weer zal zijn. Ongedwongen en informele settings, daarvan hou ik het meest. Precies dat  creëert opnames vol emotie en humor.
Soms moet ik even helpen om iets te laten gebeuren, maar dat is bij elk bruidspaar anders. We spreken dit vooraf door. Ieder paar heeft een eigen identiteit. Het is juist mijn taak als fotograaf om de essentie van jullie relatie vast te leggen. Het plezier in jullie specifieke bijzondere band te fotograferen. Traditionele, geposeerde opnamen vind ik saai en oppervlakkig.

Budget
Natuurlijk heeft niet ieder paar even veel te besteden. Het hangt er ook vanaf hoeveel waarde zij hechten aan de trouwreportage. Ik heb echter voldoende creativiteit om voor ieder paar het beste mogelijk te maken. Ook dat is een kwestie van elkaar leren kennen
en vertrouwen. De albumfoto's op DVD is standaard bij mij. De meeste bruidsparen kiezen voor aflevering op USB-stick. Ook kunnen jullie bij mijn leverancier de professionele afdruk laten verzorgen. Je bent dan zeker van de beste kwaliteit afdrukken met het gemak van online nabestellen. Scheelt weer veel gedoe.

De opmaak van een (digitaal) trouwalbum is wat mij betreft toch echt de ultieme presentatie van jullie liefdesverhaal. Een blijvende meerwaarde.

Koffietafelboek
Mijn bruidsparen zijn apetrots als ze hun mooie album aan familie en vrienden kunnen laten zien. Heerlijk nagenieten van alle speciale en persoonlijke momenten. Een echte bestseller is een zogenaamd "ouder album" of mini album. Dit is een kleinere uitgave van jullie grote album en een zeer gewaardeerd kado voor je ouders. Vol trots vertellen ze over jullie unieke feest aan de hand van dit mini album, dat zich steevast in de buurt van de koffietafel bevindt. Zo genieten ze steeds opnieuw de belevenissen van deze vreugdevolle en emotionele dag.

Contact
Lees de recensies van bruidsparen die jullie voorgingen of volg mij op Twitter of Facebook en geniet vooral van mijn bruidsfoto's. Voor contact kun je gebruik maken van het contactformulier rechts op deze pagina. Geef dan wel aan wanneer ik jullie kan terugbellen of stel meteen je vraag per mail. Rechtstreeks jullie wensen en ideeën met me bespreken kan natuurlijk ook per videochat. Ik hoor graag van jullie!

Kennismaking?
Bel: 06 488 49 533.
Of vul je e-mailadres in:
En stel je vraag:
 
Promo's kijken:
Informatie:
Volg ons op:
Aangesloten bij:
   
   
  
Copyright 2011-2021  |  CTM-Picturing  
Sitemap  |  Voorwaarden  |  Links  |  Downloadss  |  Privacy